Canyelles s’afegeix a les xarxes de suport veïnal

Es crea un nou teixit solidari a partir de Telegram, Whatsapp i Twitter

Fa uns dies us explicàvem que el Covid-19 ha despertat la solidaritat veïnal a través de la creació de fins a quatre xarxes de suport mutu amb les xarxes socials com a via d’organització. Són a Verdum, la Porta, la Prosperitat, i la del Casal 3 Voltes Rebel, a la zona centre de Nou Barris (enllaços a sota). Avui us parlem d’una nova iniciativa, a Canyelles. Des del cap de setmana s’està teixint una xarxa per donar i rebre suport.

S’ha penjat a internet un formular per afegir-se a la xarxa i, d’altra banda, un altre formulari específic per a les persones que els cal ajuda (gent gran que viu sola, famílies monomarentals, persones afectades pel virus, etc) detallin quines són les necessitats que necessiten cobrir aquests dies de confinament.

Un cop inscrits, una de les companyes de la Xarxa es posarà en contacte amb el nou participant. Des del grup organitzador s’ha creat diversos canals de coordinació i comunicació:

Les altres xarxes de suport són les següents:

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies