Les Roquetes fa pinya també contra el coronavirus

 El barri engega una xarxa de suport  veïnal per als dies de confinament

El veïnat de les Roquetes fa anys que presumeixen del lema de ser una pinya, en què cada veí és un pinyó, una peça que conforma el barri i posa el seu granet de sorra per avançar i superar les dificultats. Ho van posar en pràctica amb els taller de Més x Menys i ara ho fan amb la xarxa de suport que acaben d’estrenar en aquests temps de confinament i lluita contra el coronavirus. L’objectiu de la xarxa és crear teixit i comunitat, i posar en contacte a persones amb necessitats concretes i persones que els puguin donar suport. En paral·lel, també es vol compartir i difondre informació i recursos tant a nivell de les Roquetes, com de Nou Barris, de temes com l’habitatge, violència masclista o conflictes laborals. I, a més,  fer un recull de les necessitats del barri i derivar-les als serveis públics.

L’organització de la xarxa ha penjat al web del Pla Comunitari de les Roquetes dos formularis.

En tot cas, avisen, se seguiran els protocols oficials i les mesures de prevenció, com per exemple l’ús de guants o evitar el contacte amb persones que formin part del grup de risc. La idea és crear petits nuclis dins el barri, perquè es tracti de desplaçaments curts.

Les altres xarxes de suport són les següents:

    • Xarxa de Suport de Verdum a través de Telegram i Twitter
    • Xarxa de Suport de Porta a través del local de l’AV de Porta (carrer de l’Estudiant, 26 baixos), el mail xarxadesuport.porta@gmail.com, Twitter, de Google Docs, o de Whatsapp
    • Xarxa de Suport 3VR  a través de Twitter , del Telegram o del web.
    • Xarxa Solidària de la Prosperitat en temps de Coronavirus, tenen web i ofereixen com a contacte el correu electrònic avprospe@prosperitat.org
    • Xarxa Solidària de Canyelles: a través del Grup de Whatsap, el Canal de Telegram, el Canal de Twitter i al mail:  xarxasuportcanyelles@gmail.com

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies