Can Verdaguer convida els artistes a compartir el seu art

“Penja’ns l’art” és una iniciativa promoguda per l’equipament mentre duri el confinament

L’il·lustrador i dissenyador gràfic Roger Font, que va exposar a Can Verdaguer el passat mes de setembre, ha estat el primer a participar en una iniciativa promoguda pel mateix equipament i que sota el títol “Penja’ns l’art” demana als artistes de qualsevol disciplina que enviïn un vídeo per donar a conèixer el seu art i la seva tècnica.

La iniciativa està pensada per fer més digerible els dies de confinament a causa de la crisi de la COVID-19. Així, aquelles persones que balleu, canteu, dibuixeu, feu manualitats o desenvolupeu qualsevol altra activitat artística, podeu enviar tants vídeos com vulgueu (d’un màxim de 4 minuts cadascun, això sí) a l’adreça de correu electrònic portanslart@gmail.com

Podeu enviar les vostres propostes des d’avui mateix i al llarg del mes d’abril, tot indicant els usuaris de les vostres xarxes socials perquè us puguin etiquetar a l’hora de publicar-ho.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies