El bus a demanda de Torre Baró manté el servei amb mesures de prevenció

ElMeuBus limita aquests dies l’aforament a cinc usuaris

El servei de transport a demanda de la Zona Nord, conegut com ElMeuBus, continua actiu durant l’estat d’alarma, però amb l’aforament limitat a 5 persones. Aquesta restricció s’ha implementat per motius de seguretat i prevenció de contagis, ja que es tracta d’un vehicle petit. 

El servei va engegar el 21 de gener de l’any passat i en el primer any de vida ha transportat prop de 50.000 persones en gairebé 31.000 serveis. Fins a la crisi de la COVID-19, el bus tenia una mitjana de 190 persones passatgeres en dies feiners, 135 en dissabte i 88 els dies festius.

Tot i els recels inicials, el servei s’ha consolidat i continua creixent el nombre d’usuaris d’aquest petit bus. Especialment entre el veïnat de la part alta de Torre Baró. Precisament l’objectiu de l’anomenat elMeuBus era connectar aquesta zona amb la part baixa del barri, on són els serveis. Els busos tradicionals no hi podien pujar per la inclinació dels carrers.

El funcionament del bus a demanda consisteix en què els veïns sol·liciten amb hora i mitja d’antelació el servei entre una parada d’origen i altra de destí. Dins el vehicle, el conductor rep les reserves amb noms i cognoms en una tauleta, i coordina l’itinerari. “Hi ha 29 parades, la gent sol·licita el codi de parada. I nosaltres anem a buscar la gent al codi de parada que puja i els deixem on ens han marcat de baixada a l’horari que ens marquen. I anem assessorant la gent al dia a dia perquè això funcioni millor.”, explica Francisco Toril, conductor d’elMeuBus.

Els dies laborables es validen uns 190 viatges de promig, majoritàriament a les hores d’entrada i sortida de les escoles i instituts. I especialment són viatges que faciliten als veïns de la part alta de Torre Baró, al voltant dels carrers de Llicà o de Castell d’Argensola, la connexió amb altres mitjans de transport, com la Renfe o el metro lleuger, ubicats a la part baixa de Torre Baró i Ciutat Meridiana. “És una meravella. El demano si vaig a comprar, si vaig al metge, si he d’agafar un dels busos grans, doncs també. Aquest és l’únic que ens baixa.”, afirma Carmen Barrial, usuària d’elMeuBus.

Connexió de la part alta i baixa de Torre Baró

El bus a demanda arriba el primer dels dos anys de prova pilot però ja ha assolit el seu objectiu, la connexió interna de Torre Baró. Per a un altre usuari i aficionat als transports públics, Mikel Martínez, les xifres són molt bones: “Té més viatges que algunes línies de bus de barri. Un dia vaig arribar a comptar fins a 17 persones dins el minibus, això és tot un èxit. Molta gent de Torre Baró està deixant d’anar a comprar als comerços de Guineueta, Canyelles … per baixar al seu propi barri, a Torre Baró, a la part baixa, a comprar o per anar al metge. Una cosa que feia molt de temps que es reclamava.”

Tot i els dubtes inicials, sembla que la població ja s’ha acostumat a sol·licitar el servei de l’autobús amb previsió, a través del telèfon o l’aplicació. El número d’usuàries registrades també s’incrementa. Si bé el primer semestre va acabar amb 530 inscripcions, el 2020 n’ha començat amb 627.

La prova pilot s’ha previst que duri dos anys, de manera que continuarà aquest 2020. Un cop acabat el període, se n’analitzaran els resultats per estudiar la implantació definitiva del servei i l’ampliació a altres punts de la ciutat amb dificultats d’accés al transport públic.

El projecte s’emmarca en el Pla de Barris, amb la implicació del Districte, la Regidoria de Mobilitat i TMB. Com a inversió inicial s’hi han destinat 380.000 euros, per a la preparació de la infraestructura i la tecnologia, mentre que el cost anual estimat (despeses d’operació menys ingressos) puja a uns 500.000 euros, que assumeix l’Ajuntament a través del Pla de Barris.

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies