La Prosperitat ajorna la festa major

El barri buscarà noves dates per a les celebracions un cop superada la crisi del coronavirus

La Festa Major de la Prosperitat és una de les més populars de Nou Barris i, a més, una de les primeres del calendari festiu del districte. L’edició número 42 estava prevista per als dies compresos entre el 30 de maig i el 7 de juny, però els organitzadors ja han anunciat al Facebook  que aquest any, ja no serà així. La festa s’ajorna a causa de l’escenari que planteja el Covid-19.

Des de la comissió de festes confessen que han esperat un temps abans de prendre la decisió amb l’esperança que la situació millorés. Tanmateix, finalment han apostat per la prudència. “Ara per ara no sembla que sigui possible celebrar esdeveniments a la via pública i serà impossible realitzar la Festa Major amb normalitat.”, expliquen en el comunicat. Així mateix, afegeixen que estan valorant dates alternatives per unes festes que solen omplir places i carrers amb tot tipus d’actes organitzats per la comissió però també per les moltes penyes de veïns i veïnes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies