L’associació 500×20 obre un xat de vídeo diari sobre problemes per pagar l’habitatge

L’entitat s’ofereix a resoldre dubtes generals davant la crisi provocada pel confinament del coronavirus

L’associació 500×20 manté la seu tancada, com la resta d’equipaments de la ciutat, però ha decidit continuar ajudant via internet a totes aquelles persones que tenen problemes per fer front al pagament de lloguers o hipoteques. Per això obren un xat diari de vídeo per resoldre dubtes.

Per facilitar la dinamització de les converses, es demana que tothom que tingui alguna pregunta, la porti preparada, per escrit. També aconsellen revisar les guies que han penjat al seu web sobre problemes relacionats amb la hispoteca o bé amb el lloguer, i formular preguntes relacionades amb punts o paràgrafs concrets.

Per participar, cal entrar a través d’un enllaç de meet.jit.si que ofereixen al web de 500×20 a l’hora que indiquen. No cal instal·lar res en cas d’accedir a través de l’ordinador. Si es fa amb mòbil, sí que és possible que es necessiti algun complement o configuració específica, i recomanen consultar tutorials.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies