Vermut musical confinat des de la Prosperitat

Hermanowar i Mateólika oferiran un concert per internet a les 11.45h

El Casal de Barri de la Prosperitat, igual que altres equipaments, han apostat per portar l’activitat a les xarxes socials. Si entreu al web del casal, trobareu dibuixos dels alumnes dels tallers, o algunes fotografies que el col·lectiu 9Barris Imatge està fent aquests dies; entre altres coses. Avui, a més, l’equipament us convida a fer un dels seus clàssics vermuts musicals, encara que a distància, sense sortir de casa. L’aperitiu l’haureu de posar vosaltres, i des del casal s’ha convidat a tocar al cantautor punk Mateólika i a Hermanowar.

En principi aquests concerts estaven previstos per ahir, però es van ajornar a avui per les protestes que s’han dut a terme des del món cultural i artístic per la negativa d’ajuts específics per al sector en relació amb la crisi de la Covid-19. Finalment, doncs, serà a partir de les 11.45 i tindreu diverses formes per accedir als concerts confinats. D’una banda, es retransmetran en  streaming des de la web del Casal de Barri de la Prospe. També els podeu seguir a través dels canals de YouTube dels artistes.

Des del Casal de Barri recorden que formen part de la Xarxa solidària de Prosperitat en temps de Coronavirus, juntament amb el teixit associatiu del barri i amb Promosalut Prospe que estan en primera linea d’atenció sanitària.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies