Vols col·laborar amb Històries de Covid-es?

Envia’ns un correu electrònic a [email protected] i ens posarem en contacte amb tu

Des de fa dues setmanes, l’equip de Nou Barris Net estem obrim petites finestres per colar-nos al dia a dia de diferents veïns i veïnes del nostre districte. Hem parlat amb una infermera, un caixer de supermercat, una farmacèutica, gent que col·labora en alguna de les xarxes de suport mutu… i cada dia us hem explicat i us hem mostrat aquestes entrevistes, que fem a través de videotrucada.

Avui us volem convidar a aportar el vostre punt de vista, les vivències, experiències i els aprenentatges d’aquests dies tan excepcionals. Per això, us animem a escriure’ns un correu electrònic a [email protected] . Nosaltres ens posarem en contacte amb vosaltres perquè ens expliqueu la vostra experiència. Gràcies! Esperem els vostres missatges.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies