Plenari telemàtic de Nou Barris centrat en la crisi de la Covid-19

La situació generada pel coronavirus obliga a polítics i veïns a seguir el ple des de casa

Nou Barris celebra avui a les 18h un ple ordinari i excepcional al mateix temps. Ordinari perquè així consta oficialment i segueix l’estructura de l’ordre del dia habitual. Però excepcional perquè per primer cop es farà via telemàtica, a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. Per tant, l’equip de govern i els consellers dels diversos partits intervindran des de casa, via videoconferència. I entitats i veïnat pot seguir la sessió a través de la retransmissió en temps real que en farà l’Ajuntament.

L’ordre del dia inclou punts habituals com l’informe de la regidora, però sobretot tots els partits polítics plantejaran temes relacionats majoritàriament amb la gestió de la pandèmia, a nivell sanitari i socioeconòmic.

La participació del veïnat serà aquest cop menys espontània. L’Ajuntament ha habilitat un sistema per fer arribar les intervencions ciutadanes a la sessió, però aquestes s’han hagut d’introduir fins ahir i per escrit al web municipal. Durant la sessió, la presidència del Consell comunicarà aquestes intervencions en el moment que es tracti el punt del dia al qual es refereixin, i la regidora del Districte o els/les consellers/es de referència les respondran.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies