Festival Ròmbic confinat i online

Els organitzadors ofereixen els espectacles de titelles per a adults aquesta nit a aprtir del web de l’Ateneu

La Covid-19 ha obligat a susprendre o ajornar molts esdeveniments i espectacles. Entre ells, la sisena edició del Ròmbic, el festival de titelles per a adults, que s’hauria d’haver celebrat a un parell de setmanes a l’Ateneu Popular de 9 Barris. Els organitzadors, la Casa Taller de Marionetas de Pepe Otal i l’Associació Titellaire de Roquetes, han decidit recuperar cinc espectacles i convertir el festival al món online. Aquesta nit, a partir de les 22h, podreu seguir els diversos espectacles de forma gratuïta a partir del web de l’Ateneu. Des d’allà es connectarà amb diferents parts de l’estat i fins i tot amb un vaixell, el de companyia “L’Argos Maltés”.

Segons expliquen, els organitzadors, han decidit apostar per aquest format per defensar la cultura. “Com a entitats socials i compromeses, som coneixedores i conscients del moment que estan vivint els barris i els professionals de la cultura, i mentre no arriba una Renda Universal i un Pla de Recuperació Cultural, hem decidit presentar una versió online i de petit format del festival. No volem que la cultura s’aturi, i tot desitjar trobar-nos, sabem que el confinament ens genera uns límits que intentem superar amb les eines que tenim disponibles.”

Els espectacles són els següents:

 • Cachito de Eternidad de la cia. Fills de Fusta. Records borrosos es barregen amb anhels ja inabastables per Lotarín. Però la lenta monotonia del pas de el temps, pot regalar encara el moment sublim que val una vida sencera. Miratge o realitat, poc importa si la musa de tota una existència li concedeix el seu últim gran ball.
 • La Cosa de la cia. Valentina Raposo
  Al taller d’una titellaire, éssers es desperten en una nit en temps d’apocalipsi.
 • Pelando el Pollo de la cia. Títeres de la Tía Elena
  Un avi dormita i reflexiona sobre la seva vida passada i la seva condició actual. Fumador incorrigible, provoca al respectable amb una qüestió inquietant: Quina diferència hi ha entre desfullar una margarida i arrencar les plomes a un pollastre?
 • A Sard de la cia L’Argos Maltès
  El veler Argos Maltes és a una illa lluny de la civilització. Envoltats de rates, la tripulació intenta fugir de la desesperació jugant amb ninots.
 • Kharabat de la cia Kharabat
  Igual que una llanterna màgica és el destí entorn del qual anem tots girant: la làmpada és el sol, el món la pantalla, nosaltres les imatges que passen i s’esfumen.
 • Actuació musical a càrrec de Duo Frapp.
  Mina trapp (acordió, baix) i Matteo Frau (trompeta i bombardí formen el duo The Frapps. El seu repertori és un còctel fresc i divertit de dixieland, latin, swing i cançó popular. Des del 2017 donen voltes per Europa amb els seus instruments per alegrar festivals de carrer i esdeveniments privats, amb la senzillesa i la intimitat que només un duo pot oferir. Enjoy!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies