En marxa la preinscripció per al curs 2020-2021

L’Ajuntament obre dos punts perquè les famílies sense internet puguin fer les gestions telemàtiques

Ahir va començar el període de preinscripció a les escoles d’infantil, primària i secundària, així com a les escoles bressol municipals, per al proper curs d’una forma excepcional a causa del coronavirus, que ha forçat a suspendre les jornades de portes obertes a les escoles i reemplaçar-les per les informacions als webs del departament i de cada centre. Teniu temps fins al 22 de maig. Tot i trobar-nos en una situació de desescalada del confinament, encara es vol evitar desplaçaments i aglomeracions de persones als centres i, per tant, les sol·licituds s’han de tramitar preferentment per via telemàtica.

Les famílies hauran de cursar, doncs, la preinscripció a través d’un formulari en línia que trobaran al web del Consorci d’Educació o del Departament d’Educació, i la resta de la documentació que se’ls sol·liciti l’hauran d’enviar escanejada o fotografiada a la bústia de correu electrònic oficial del centre que demanin com a primera opció.

Per facilitar la gestió a les famílies que no disposin de mitjans telemàtics, l’Ajuntament de Barcelona ha habilitat vuit punts de suport que en el cas de Nou Barris són:

–       Oficina d’Atenció Ciutadana de Zona Nord: al carrer de Costabona, 3-5.

–       Seu del Districte de Nou Barris: a la plaça Major de Nou Barris, 1

A més, s’ha engegat un servei d’assistència telefònica al telèfon 935 511 000, amb horari d’atenció de 9 a 13.30h en què hi podeu fer les consultes necessàries i dur a terme la preinscripció. En última instància, la sol·licitud es podrà tramitar de manera presencial, amb cita prèvia, al centre escolar escollit en primera opció entre el 19 i el 22 de maig.

Pel que fa a les escoles municipals de música i Conservatori Municipal de Música, la preinscripció serà del 18 al 27 de maig, ambdós inclosos, i la presentació de les sol·licituds es farà també de manera telemàtica, excepte en casos excepcionals en què les famílies hauran de sol·licitar una cita prèvia posant-se en contacte amb l’escola municipal de música que escullin a partir del moment que comenci el procés de preinscripció.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies