Descobrint Nou Barris dibuix a dibuix

Can Verdaguer exposa virtualment les il·lustracions que Raúl Cuenca ha fet de racons dels nostres barris

Les portes del centre cívic Can Verdaguer continuen tancades, però no així la sala d’exposicions en línia del seu web. Allà podeu gaudir dels dibuixos  que l’artista Raúl Cuenca ha fet d’alguns dels racons més emblemàtics de Nou Barris. Edificis, places i espais comuns tan coneguts com el castell de Torre Baró, el passatge de l’Esperança, o les masies de Torre Llobeta i de la pròpia Can Verdaguer (a la imatge superior) són capturades amb el traç típic de la folofia dels urban sketcher.

Raúl Cuenca es defineix com un il·lustrador apassionat i creatiu, que sempre ha dibuixat, des que en té memòria. Treballa sobretot la il·lustració i l’àlbum infantil il·lustrat. Pel que fa  la tècnica, domina l’aquarel·la, les tintes i acrílics, juntament amb el retoc digital.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies