Reobren tres centres de Serveis Socials a Nou Barris

A partir d’avui es reprèn l’atenció a les oficines de Porta-Vilapiscina-Torrellobeta, Turó de la Peira i Roquetes

Juntament amb l’activació de la fase 1 de desescalada,  l’Ajuntament reobre avui dilluns tres centres de Serveis Socials per prestar atenció personalitzada als col·lectius més vulnerables. Són els de CSS Porta-Vilapiscina-Torrellobeta, CSS Turó de la Peira i CSS Roquetes.

Feia molts dies que les entitats veïnals i les xarxes de suport ho demanaven, al·legant els problemes que tenien algunes famílies per fer els tràmits a través de mitjans telemàtics o fins i tot a tavés de mòbil. Finalment, es reobren aquests equipaments, que fins ara havien continuat treballant de forma confinada, seguint els protocols del pla de contenció municipal per plantar cara a la Covid-19. D’aquesta manera, doncs, s’amplia l’atenció presencial a persones i col·lectius vulnerables, que des de la declaració de l’estat d’alarma per la covid-19 podien comptar amb els 9 centres de Serveis Socials que hi havia de guàrdia a la ciutat. Ara, a tot Barcelona n’hi haurà una vintena.

Com fins ara, els centres donaran prioritat a l’atenció de persones i col·lectius en situació d’urgència, com infants en risc, casos de violència masclista, persones grans o dependents sense suport de l’entorn i situacions de necessitat extrema.

Es podrà demanar hora en cita prèvia al telèfon habitual de serveis socials (93 619 73 11) o anar presencialment als centres oberts. L’atenció es continuarà prestant prioritàriament de manera telemàtica i presencialment si ho requereix la situació.

L’horari excepcional de l’atenció presencial als centres de Serveis Socials serà de dilluns a divendres, de 9 a 14h. L’horari d’atenció telefònica, per la seva banda, serà l’habitual: de dilluns a dijous de 9 a 14h i de 16 a 19h; i divendres de 9 a 14h. Fora d’aquest horari el centre de referència per emergències i urgències socials és el (CUESB).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies