El CF Montañesa torna a pujar a Tercera Divisió per segon cop a la seva història

El club de la Prosperitat aconsegueix l’ascens després d’una temporada pràcticament perfecta, amb un final sobtat

La Covid-19 ha donat per acabada la competició de molts esports. La Federació Catalana de Futbol ha decidit finalment que els líders dels dos grups de la lliga de Primera Catalana pugin de categoria la temporada vinent, i aquesta decisió suposa una gran notícia per al CF Montañesa. Els groc-i-negres celebren, amb distància per mig a causa de les circumstàncies, la seva tornada a Tercera Divisió. Ho fan després d’una gran temporada, en què havien acumulat 60 punts, 15 per davant del segon classificat. Dels 23 partits que s’havien disputat, els de la Prosperitat només havien cedit tres empats i una derrota. A més, eren l’equip més golejador del seu grup amb 55 dianes i el menys golejat amb 13, uns números només superats per l’altre club que els acompanyarà en l’ascens, el Girona B, líder del grup 1 de Primera Catalana.

Per continuar amb aquestes xifres durant l’aventura a Tercera Divisió, la Monta està renovant l’equip tècnic, com ara l’entrenador actual, Dani Andreu; i ja prepara reforços i altres renovacions a la plantilla. Al seu costat tindran, com sempre, una afició que s’ha fet famosa per la seva passió i una de les més nombroses del futbol modest.

El club de la via Júlia aconsegueix l’ascens just quan es compleixen 10 anys d’un moment èpic per a l’entitat. El 23 de Maig del 2010, el CF Montañesa va aconseguir a la coneguda com a Bombonera de Nou Barris, i davant el Banyoles, una victòria per 2 a 1 que va certificar l’ascens a la Tercera Divisió. Queden per al record les imatges de la celebració de la plantilla i del seu president, Emilio Llamas, al qual l’equip tècnic ha dedicat aquests dies la victòria en assabentar-se de la notícia.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies