Tornen a engegar quatre de les obres públiques aturades per la Covid-19

Són les escales mecàniques a Ciutat Meridiana, la plaça de Sóller, Mina de la Ciutat i l’àrea de gossos del Parc Central

La crisi sanitària i el decret d’alarma van obligar a aturar les obres tant particulars com públiques. Ara, el procés de desescalada permet recuperar l’activitat. Alguns barris viuen amb l’incertesa de saber quan es reprendran algunes de les actuacions. De moment, Districte de Nou Barris ha anunciat que es torna a treballar a quatre obres públiques.

Una d’elles és l’àrea d’esbarjo per a gossos al Parc Central de Nou Barris, que es van reiniciar el passat 7 de maig i que contempla una millora i ampliació de l’espai existent, que passarà a tenir 631 m2.

L’11 de maig es van reprendre tres obres més. A Ciutat Meridiana, la construcció de les noves escales mecàniques que comunicaran el carrer de les Agudes i l’avinguda dels Rasos de Peguera, i milloraran l’accessibilitat als comerços i al metro lleuger.

Al carrer de la Mina de la Ciutat s’han reiniciat els treballs de reurbanització que, en el marc del Pla de Barris de les Roquetes i després d’un procés participatiu, permetran disposar de nou enllumenat, voreres més amples, nou mobiliari urbà, el soterrament de les línies aèries i l’adequació de la xarxa de clavegueram, així com una rotonda, a la cruïlla del carrer de la Mina de la Ciutat amb el passeig del Bosc de Roquetes, per tal d’organitzar el trànsit i permetre el canvi de sentit dels vehicles.

Finalment, a Porta, continua la reurbanització de la plaça de Sóller, amb la transformació completa de la zona per esdevenir un gran espai verd amb més de cent arbres nous i nova vegetació i arbustos distribuïts per tot l’àmbit. Els treballs milloraran també l’accessibilitat amb l’eliminació dels porxos laterals, i implicaran l’execució de diverses zones d’estada amb nou mobiliari urbà, àrees de jocs infantils i aparells de gimnàstica per a gent gran, àrea d’esbarjo per a gossos i un espai de relació tipus àgora on s’hi podran organitzar esdeveniments.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies