L’equip de Nou Barris Televisió es reincorpora a la feina dels informatius de betevé

La feina presencial de les treballadores a la seu de via Favència haurà d’esperar encara uns dies

Des de l’associació Projectart, entitat gestora de Nou Barris TV, us volem informar que a partir d’aquesta setmana les dues treballadores ja s’han pogut reincorporar a les tasques dels serveis informatius de betevé. De moment, però, la presencialitat haurà d’esperar uns dies, per complir amb les mesures sanitàries marcades per l’Ajuntament de Barcelona.

En aquests mesos de confinament, hem treballat des de casa per continuar oferint-vos informació de proximitat a través del nostre canal Noubarris.net i les xarxes socials. Hem seguit la tasca, neguits, accions del veïnat i les entitats durant la crisi de la Covid-19. Al nostre canal de Youtube podeu visionar les entrevistes que hem fet des de casa. També hem volgut compartir amb vosaltres els vídeos patrimonials gravats amb tecnologia 360 graus que s’han afegit al nostre projecte Relligant Nou Barris. I en col·laboració amb el Districte de Nou Barris hem realitzat uns vídeos amb consells per al desconfinament.

A partir d’ara, l’equip de Nou Barris TV reanuda la feina dels serveis informatius de betevé. Al març, l’informatiu més local de la cadena, el BTV Notícies 73, a través del qual emetem les notícies fetes per Nou Barris TV, va aturar la seva emissió per la crisi de la Covid-19. Esperem que aquest retorni aviat a la programació de la casa, les dues treballadores de Nou Barris TV oferirem ara la informació per a la web beteve.cat i els informatius generals de la cadena.

Si teniu alguna notícia o dubte, ens podeu contactar, com sempre, a partir del nostre correu electrònic: [email protected] i les nostres xarxes socials.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies