El Banc del Moviment reprèn l’atenció presencial amb cita prèvia

Tanmateix, les renovacions del servei de préstec de material ortopèdic s’atendran telemàticament

Després de setmanes de portes tancades i d’atenció telemàtica, el servei de préstec del Banc del Moviment es reactiva de forma presencial. Això sí, sempre amb cita prèvia i per a allò que no sigui una renovació del contracte de préstec, ja que aquestes es renovaran telemàticament. Per a qualsevol dels dos casos, podeu posar-vos en contacte amb la seu a Nou Barris, coneguda com a Banc Solidari de Material Ortopèdic,per demanar cita prèvia o atenció telemàtica o bé trucant al 610 223 707 i també enviant un missatge al correu electrònic bancdelmoviment@bcn.cat

L’atenció presencial es farà respectant les mesures de protecció i d’higiene necessàries per garantir la salut de tothom i evitar el contagi per covid-19. Les persones que faran l’atenció presencial vestiran equips de protecció individual i els productes de suport que es lliuraran en préstec seran prèviament revisats i desinfectats.

Les persones usuàries que vagin presencialment hauran de mantenir la distància de seguretat de dos metres respecte qualsevol persona i seguir les mesures de protecció que indiquin les persones que fan l’atenció i els cartells divulgatius.

El Banc del Moviment és un servei municipal que ofereix cadires de rodes, caminadors, crosses, llits articulats i altres productes de suport a persones amb discapacitat i/o dificultats de moviment, de totes les edats, residents a Barcelona. Funciona gràcies a la solidaritat de particulars i d’entitats que donen productes per a la seva reutilització. Persones voluntàries i professionals els revisen, els homologuen i acompanyen les persones sol·licitants per asegurar-se que en fan un bon ús. Quan hi ha demanda de productes de suport no disponibles al Banc del Moviment, també se’n compren de nous.

El préstec és per un període inicial de sis mesos, prorrogable en cas de necessitat. En el moment del préstec, cal deixar una fiança solidària. Cada mes, es descomptarà una part d’aquesta finança per al manteniment dels diferents productes. La part restant és retornarada quan es torna el producte de suport.

Aquest servei municipal és en col·laboració amb les entitats Banc Solidari de Material Ortopèdic, Associació Catalana de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple, Nexe Fundació i Alencop Cooperativa.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies