Nou Barris reprèn les obres al Castell de Torre Baró i l’antic camp de futbol de Ciutat Meridiana

També tenen llum verda els treballs aturats per la crisi sanitària als mercats de la Mercè i Canyelles 

Les màquines van retornar ahir dijous a l’antic camp de futbol Meridiana per reprendre les obres que renovaran tot l’espai. És un dels projectes ja iniciats que havia quedat aturat per la crisi sanitària. Al barri hi circulava el rumor que la remodelació d’aquest espai podria demorar-se en el temps, fet que va generar malestar i queixes d’alguns veïns, però Districte va desmentir les informacions que hi circulaven.  Els operaris ja han tornat per renovar la zona de jocs infantils i crear zones d’estada lúdiques al camp. Accions que es van definir en un procés participatiu dins el Pla de Barris de la Zona Nord.

L’activitat també torna al castell de Torre Baró amb les tasques de rehabilitació de la façana per evitar despreniments. I al Turó de la Peira continuen les obres per millorar l’accessiblitat del passatge de Ricard Canals, que comunica el carrer del Doctor Pi i Molist amb el nou poliesportiu del barri.

Al mercat de la Mercè i al de Canyelles també s’hi reprendran alguns treballs. Al de la Mercè s’hi estan remodelant els accessos i la façana de l’accès del passeig de Fabra i Puig. A més, s’hi està redactant el projecte de remodelació del sistema de climatització. I a Canyelles, s’hi estan acabant de construir nous banys a la planta primera, i s’hi està enllestint, també, el projecte d’adequació de la zona logística de la planta soterrani.

D’aquesta manera es continua amb la represa de les obres a carrers i equipaments que van quedar aturades per la crisi sanitària de la covid-19. Les primeres setmanes de maig ja es van començar a reprendre alguns obres públiques al districte, com ara la millora i ampliació de l’àrea d’esbarjo per a gossos al Parc Central de Nou Barris o la construcció de les escales mecàniques a Ciutat Meridiana, que comunicaran el carrer de les Agudes i l’avinguda dels Rasos de Peguera. A la llista s’afegeix el reinici dels treballs de reubanització del carrer de la Mina de la Ciutat i la plaça de Sóller, que inclou també l’ampliació de l’Ateneu la Bòbila.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies