El festival benèfic ‘Guanya’t el cel amb el Pare Manel!’, enguany online

La Covid-19 obliga celebrar les dues funcions per web els propers 11 i 14 de juny

Fa 24 anys que la Fundació Pare Manel celebra anualment el festival benèfic per tal de recaptar diners que es destinaran als casals d’estiu que la fundació està preparant per a més de 400 infants, adolescents i joves, amb espais socialitzadors i de lleure on continuar el seu creixement i aprenentatge. Una necessitat que aquest any veuen més necessària que mai, després de tres mesos d’escoles tancades, tal com ens van explicar a l’entrevista d’Històries de Covid-es. També finançaran activitats formatives per a aquests mateixos infants, adolescents i joves dels nostres barris.

Per primera vegada, però, les circumstàncies han fet que el  Guanya’t el Cel amb el Pare Manel se celebri de manera on line, a través del web del festival. Serà en dues úniques funcions a les 20h, el proper dijous 11 de juny i diumenge 14 de juny. Com és habitual, l’espectacle comptarà amb artistes de renom com Clara Segura, Bruno Oro, Carlos Latre, Alba Guerrero, el Mag Lari, Pep Plaza, Queco Novell, Txabi Franquesa, Judit Nedermann, el Tricicle i Joan Manel Serrat. L’accés al visionat del festival és gratuïta, però en ser un espectacle benèfic, es convida a fer aportacions econòmiques al compte corrent ES77 2100 0907 0002 0005 9797 o a través del web www.paremanel.org.

Des del 2004, la Fundació Pare Manel, amb seu a Nou Barris, desenvolupa projectes comunitaris d’acció social al Verdun i a les Roquetes, en els àmbits de la infància i la joventut, la inserció laboral, les economies comunitàries, la innovació social digital i la pràctica esportiva. Gestionen programes d’atenció a la infància i l’adolescència que, durant el curs lectiu, es concreten en el Centre Obert Muntanyès i l’Espai per a la Petita Infància de Roquetes, i que els mesos sense escola es converteixen en casals, colònies i campaments per a més de 400 infants i joves als mesos de juliol i agost; també gestiona programes per a la inserció laboral de joves i adults i, des de fa poc, ha engegat el programa Perifèrica 9B de generació d’ocupació de proximitat, com el de la Xarxa de Dones Cosidores; des de fa 20 anys, també du a terme programes d’innovació social digital, per promoure una societat digital inclusiva.

En Manel Pousa, el Pare Manel, com a capellà de barri, ha estat fortament vinculat amb els àmbits populars i compromès amb els més desafavorits. Un fet pel qual ha esdevingut una figura pública molt coneguda a Catalunya, famós per la seva tenacitat i personalitat fora del corrent. Té una llarguíssima i reconeguda trajectòria en l’acció social que des del barri del Verdun, on té la seu la fundació que presideix, arriba a qualsevol racó de la ciutat.  Entre molts altres reconeixements, el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya i la Medalla d’Honor de Barcelona

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies