Es reinicia la construcció de 47 habitatges de lloguer assequible a Torre Baró

L’Ajuntament anuncia que també estan acabant de redactar els projectes de quatre promocions protegides més al districte

Després del confinament i la pausa de l’activitat provocada per la Covid-19, l’Ajuntament està reprenent de mica en mica les obres dels diversos projectes. En les darreres setmanes s’han reprès projectes importants com la plaça de Sóller o la Mina de la Ciutat. Ara el consistori anuncia, a través de l’Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació, que es reinicien les obres de quinze promocions d’habitatges públics a la ciutat. Entre elles, una a l’avinguda de l’Escolapi Càncer, a Torre Baró, un projecte que preveu 47 habitatges destinats a lloguer assequible.

A més, informen que s’hi està ultimant la redacció dels projectes executius per enllestir, properament, els expedients de licitació de quatre noves promocions d’habitatge públic als barris de Torre Baró i la Trinitat Nova. Aquests projectes suposaran la construcció de 163 pisos, bàsicament destinats al lloguer social i lloguer assequible.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies