Sessió informativa sobre el projecte d’àrea verda a Vilapicina i la Torre Llobeta

L’Ajuntament convoca una convocatòria telemàtica per explicar com serà la implantació i resoldre dubtes

El Districte de Nou Barris té previst implantar en breu una àrea verda d’aparcament a la zona delimitada pel passeig de Fabra i Puig, l’avinguda Meridiana, el carrer de la Riera d’Horta i la plaça del Virrei Amat. Abans, però, convida les entitats i el veïnat de la zona a una sessió informativa telemàtica per explicar el projecte.

Avui a les 18 h, s’explicaran els detalls de la nova àrea verda a Vilapicina i la Torre Llobeta i es resoldran els possibles dubtes que puguin sorgir. La preocupació per la regulació de l’aparcament en determinades zones del barri va sorgir ja fa temps. Alguns veïns van exposar en audiències pasades els problemes en determinats carrers propers a altres zones ja delimitades com a àrea verda que no pertanyen al districte de Nou Barris. La implantació d’àrees verdes properes feia que molts cotxes entressin a aparcar en uns carrers on existeixen poques places d’aparcament en superfície. Per aquest motiu, molts veïns havien demanat una solució per als veïns de Vilapicina i la Torre Llobeta.

A causa de la covid-19, la sessió d’avui es durà a terme de manera telemàtica, a través de videoconfèrencia. Per participar-hi caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicacionoubarris@bcn.cat, des d’on es farà arribar l’enllaç de connexió.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies