L’OAC de Nou Barris reobre amb cita prèvia

Les visites es reserven per als tràmits urgents que no es puguin gestionar a través de canals no presencials

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de Nou Barris situada a la Seu del Districte reobre avui amb cita prèvia, que podeu demanar a través del telèfon gratuït 010 i a partir del seu web. Això sí, les visites es reserven sempre per atendre  tràmits urgents que no es puguin gestionar a través de canals no presencials, o en el cas que no disposeu de mitjans digitals. Mentrestant, l’Ajuntament de Barcelona continuarà atenent la ciutadania majoritàriament a través del telèfon gratuït 010, el web municipal i el portal de tràmits.

Aquesta i altres oficines municipals s’han reorganitzat per continuar atenent la ciutadania de forma remota, com ara el servei ‘L’OAC et truca’ . Podreu trobar més informació al respecte al web de l’Ajuntament.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies