Segon passi de l’espectacle benèfic Guanya’t el cel amb el Pare Manel!

La fundació prepara uns casals d’estiu atípics: amb grups reduïts, sense colònies i amb més despesa

Avui teniu la segona i darrera oportunitat per gaudir de l’espectacle benèfic Guanya’t el cel amb el Pare Manel! Per primer cop en 24 anys, la gala es farà a través d’internet, però comptarà amb col·laboradors habituals com el presentador Manuel Fuentes, el cantautor Joan Manuel Serrat, i els artistes Carlos Latre o El Tricicle, entre d’altres. La cita és a les 20h a partir del web  a través del web www.guanyatelcel.org. L’accés al visionat del festival és gratuïta, però en ser un espectacle benèfic, es convida a fer aportacions econòmiques al compte corrent ES77 2100 0907 0002 0005 9797 o a través del web www.paremanel.org.

Els fons que es recullin a la gala benèfica es destinaran als casals d’estiu que organitza la fundació. Enguany seran uns casals diferents: amb grups reduïts, més monitors i més espais per prevenir el contagi. Amb tot, la despesa serà superior i han hagut de renunciar a les colònies i als campaments. Tot i això, tenien clar que els portarien endavant: “En cap moment va ser una opció no fer casals d’estiu“, afirma Dani González, educador social del Centre Obert Muntanyès. “Ens va sobtar que algunes entitats sí que hi renunciessin… per a nosaltres són una línia vermella perquè podem acompanyar molt més els infants. Quan vagin el setembre a l’escola no s’hauran passat sis mesos tancats“, relata.

Des de la fundació, han detectat com ha tocat als barris del verdum i les Roquetes la crisi social derivada del coronavirus. “No fa falta ser un expert per entendre que es complicarà. No arribarem a cobrir totes les demandes que faran o que ja fan”, assegura Manel Pousa, el Pare Manel. “Hi ha molta o força gent que treballa en negre i d’altres que també han perdut la feina”, explica. Durant la pandèmia, des de la fundació ─a banda d’acompanyar els usuaris, sobretot de manera telemàtica─ han distribuït aliments i també han fet arribar dispositius electrònics perquè cap infant o jove no es quedés enrere amb el curs escolar.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies