Les Roquetes dona la benvinguda a l’estiu amb una festa confinada

El barri convida a ballar i decorar els balcons en motiu de la #NitEstiuARoquetes 

En un context normal en què la Covid-19 fos cosa de ciència-ficció, el veïnat de les Roquetes estarien celebrant aquests dies la seva festa major. Però els actes s’han ajornat fins al 15-18 d’octubre. Tot i això, el barri no es resigna a donar-li la benvinguda a l’estiu. D’una banda, han convidat veïns i entitats a recordar moments de la festa major d’altres anys a través de vídeos i fotografies a les xarxes socials. A més, han organitzat una vetllada festiva per gaudir des de casa a partir de les 20h, que han batejat com a #NitEstiuARoquetes.

A partir d’aquella hora,  els veïns i veïnes estan cridats a treure els altaveus al balcó, perquè s’emetran cançons dedicades a través del canal de Youtube, Facebook, el web del Ton i Guida i també per Ràdio Bronka, que es pot sintonitzar al dial 104.5 FM.

A les 21h tindrà lloc la presentació de la festa i l’encesa de fanalets. La idea és que es decorin balcons o terrasses amb fanalets, i que es comparteixin fotos a les xarxes socials acompanyades de l’etiqueta #NitEstiuARoquetes.

Finalment, a partir de les 21.15h es podrà gaudir del concert virtual amb artistes del barri com Rufi, Mateòlika, Costa Blanca, Patrycia, Enrique, Ivan Gas i Monique Makon.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies