Tornen els concerts de les nits de juliol al Pati de la Seu de Nou Barris

Enguany les noves mesures de seguretat acompanyarà la música del Festival de Blues, el de flamenc R(OLES) i el Say it Loud

Es reprèn la nova normalitat i es recuperen activitats ja tradicionals com els concerts de les Nits al pati de la Seu del districte. Nou Barris celebrarà de l’1 al 26 de juliol la quarta edició del festival, això sí, amb totes les garanties de seguretat sanitària per la covid-19. El cicle inclourà tres festivals:

  • De l’1 al 12 de juliol, la 18a edició del Festival de Blues amb propostes diàries de petit format a les 20h.
  • 18 i 19 de juliol, Festival de flamenc R(OLES) amb les actuacions de Laura Marchal, Jordi Fornells i Mario Mas, i el bailaor Jesús Carmona.
  • 24, 25 i 26 de juliol, Festival Say it Loud amb Meritxell Neddermann, Tarquim, Big Menú, Queralt Lahoz, Ricky, el professor de tennis i Back 2 classics.

Els espectacles, com cada any, són gratuïts. Però aquesta vegada caldrà reservar entrada o entrades en cas d’anar acompanyat, per a tot un dia. És a dir, no es podrà reservar per a un sol espectacle en concret. Aquesta és una de les mesures adoptades per garantir les condicions de seguretat sanitària necessàries a causa de la covid-19. Però n’hi ha més:

Aforament. Estarà limitat en funció de les disposicions de distanciament vigents en el moment de posar en marxa la reserva d’entrades. En cas de mantenir-se una distància d’1,5 m l’aforament seria de 260 persones.

Arribada al recinte. Caldrà arribar com a mínim mitja hora abans de l’inici de les sessions i hi haurà cues d’accés controlades i circuits clars d’entrada i sortida.

Mesures sanitàries. Hi haurà gel hidroalcohòlic a l’abast del públic i durant l’entrada i sortida del recinte serà obligatori l’ús de la mascareta. No serà obligatòria mentre s’estigui ocupant la cadira assignada. A més, posarem especial cura en les mesures sanitàries com la desinfecció dels lavabos durant les sessions i la de les cadires i l’escenari entre sessió i sessió.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies