Un Sant Joan de distància, mans netes, mascareta i revetlla online

El parc del Turó de la Peira romandrà tancat des de les 20h 

Des del mes de març res és normal i tampoc ho serà aquesta revetlla de Sant Joan. Des de les administracions fan una crida a la responsabilitat i a optar per revetlles de caire familiar, amb fins a vint persones i sempre extremant les mesures de prevenció i higiene, per tallar possibles cadenes de contagi. Altres recomanacions importants són, a l’hora d’encendre petards, evitar posar-se o portar gel hidroalcohòlic, ja que és inflamable, i fer servir  mascaretes de cotó per evitar cremades.

Per evitar festes multitudinàries, l’Ajuntament ha decidit tancar diversos espais, com les platjes, les bateries del Turó de la Rovira, i a Nou Barris, el parc del Turó de la Peira. La pineda tancarà a partir de les 14h i hi haurà vigilància per evitar que  s’hi accedeixi.

Pel que fa a les celebracions, alguns equipaments portaran la revetlla al món virtual. És el cas és del centre cívic Torre Llobeta que tindrà una programació virtual especial, a través de les seves xarxes; i també el del Casal de Barri de la Prosperitat, que posarà música a la revetlla de Sant Joan a través de la web del Casal i de la mà del DJ Perlita.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies