Un Sant Joan de distància, mans netes, mascareta i revetlla online

El parc del Turó de la Peira romandrà tancat des de les 20h 

Des del mes de març res és normal i tampoc ho serà aquesta revetlla de Sant Joan. Des de les administracions fan una crida a la responsabilitat i a optar per revetlles de caire familiar, amb fins a vint persones i sempre extremant les mesures de prevenció i higiene, per tallar possibles cadenes de contagi. Altres recomanacions importants són, a l’hora d’encendre petards, evitar posar-se o portar gel hidroalcohòlic, ja que és inflamable, i fer servir  mascaretes de cotó per evitar cremades.

Per evitar festes multitudinàries, l’Ajuntament ha decidit tancar diversos espais, com les platjes, les bateries del Turó de la Rovira, i a Nou Barris, el parc del Turó de la Peira. La pineda tancarà a partir de les 14h i hi haurà vigilància per evitar que  s’hi accedeixi.

Pel que fa a les celebracions, alguns equipaments portaran la revetlla al món virtual. És el cas és del centre cívic Torre Llobeta que tindrà una programació virtual especial, a través de les seves xarxes; i també el del Casal de Barri de la Prosperitat, que posarà música a la revetlla de Sant Joan a través de la web del Casal i de la mà del DJ Perlita.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies