Reobre avui el Casal de Barri de la Prosperitat

Aquests dies també s’han recuperat equipaments municipals com els esportius i els centres de serveis socials

Hem assolit la fase de nova normalitat i, amb ella, els noubarriencs van recuperant de mica en mica els equipaments. Els darrers dies s’han reobert centres de serveis socials, biblioteques, instal·lacions esportives i altres serveis municipals com l’OAC, per exemple. Això sí, amb algunes restriccions encara. I els casals de barri i els centres cívics tornen també a poc a poc. Dilluns passat es va recuperar el centre cívic Can Vedaguer, amb un horari provisional de 9.30 a 14h.  Altres espais com el Ton i Guida, Can Basté i el Casal de Torre Baró han engegat de moment com a punts d’atenció i suport digital, en la línia també del punt d’assessorament de l’AV Ciutat Meridiana. En principi la Torre Llobeta treballa per reobrir dilluns vinent, i avui la notícia per a la gent de la Prosperitat és la represa del seu casal de barri. Fins al 30 de juny, l’equipament farà un horari de dilluns a divendres de 9.30 a 13h i de 17 a 20h, abans de recuperar l’horari habitual al juliol.

Tanmateix l’activitat al Casal de Barri de la Prosperitat no serà la de sempre, sinó que compatibiltzarà la seva funció d’espai de trobada amb un ús nou. L’espai s’adequa a les circumstàncies i condiciona alguns espais  perquè la xarxa de suport veïnal que ha sorgit durant el confinament pugui continuar amb suport a les famílies vulnerables, especialment pel que fa als tràmits telemàtics. Precisament aquest moviment solidari feia dies que reclamava la reobertura del local per garantir un millor funcionament de la xarxa. Tot i això, ja han anunciat que no deixaran de banda la vessant cultural de proximitat i que aviat recuperaran els tallers i les activitats.

En tot cas, en aquest casal de barri i en la resta d’equipaments es recorda la necessitat de respectar les normes d’aquesta nova realitat: distància física, mascareta i higiene de mans.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies