Una campanya per incentivar la compra a les botigues de proximitat

El Districte, els eixos i les assocacions comercials de Nou Barris preparen accions per generar riquesa al barri  

Quan compres a les botigues petites, dones vida a més gent i generes riquesa al teu barri. Si compres fora, però, la riquesa marxa. Aquest és el principal missatge de la campanya comunicativa “Viu Nou Barris. Viu el comerç”, que seguida d’una mesura de govern i d’un nou Pla de Comerç que permetran posar en marxa accions específiques de suport al comerç més enllà de la comunicació. Aquestes accions aproparan i complementaran al territori de Nou Barris les mesures que la ciutat posa en marxa ara.

L’objectiu de la campanya “Viu Nou Barris. Viu el seu comerç” no és altre que el d’incentivar la compra en els comerços de proximitat, establir i reforçant el vincle emocional dels veïns i veïnes amb el comerç dels barris.

Comprant als barris, contribuïm a fer que els establiments esdevinguin motor de l’economia, generadors d’ocupació i creadors d’espais de relació i de millora de la convivència, la cohesió social i la seguretat.

La campanya compta des del principi amb la col·laboració del teixit comercial del districte, representat per les associacions de comerciants de Trinitat Nova, Turó de la Peira, Zona Nord, Roquetes, Virrei Amat, La Rambleta i Valldaura; els eixos Maragall, Fabra Centre i Nou Barris Centre Comerç, i els mercats de Nou Barris.

Els comerços del districte es troben també agrupats en una plataforma anomenada Viu Nou Barris, que compta amb la pàgina web www.viunoubarris.com i diversos perfils de xarxes socials, des d’on s’ofereix informació actualitzada sobre els comerços del districte.

La campanya arriba en el marc de la crisi causada per la covid-19. Amb la declaració de l’estat d’alarma de mitjans del mes de març molts establiments van haver d’abaixar la persiana, amb el conseqüent perjudici econòmic. La iniciativa, a més, vol agrair i reconèixer l’esforç de tots els establiments que van romandre oberts durant les primeres fases de la crisi per tal d’oferir al veïnat els productes alimentaris, sanitaris i de neteja de primera necessitat.

En paral·lel, la ciutat de Barcelona ha engegat una campanya amb idèntic objectiu i un paquet de més de quaranta mesures específiques per fomentar i reactivar el comerç de proximitat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies