La Seu del Districte reprèn l’activitat amb la jornada de Nou Barris LGBTI

El col·lectiu celebra una taula rodona amb actuacions musicals per commemorar el Dia de l’Orgull

La Seu del Districte acull avui la primera activitat pública de la nova normalitat. Es tracta de la jornada organitzada pel col·lectiu Nou Barris LGBTI amb motiu del 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGBTI. l’acte comença a les 18h amb una taula rodona “Resistència, autonomia i suport mutu”, l’acte polític “Confinem el feixisme, desconfinem l’orgull” i diverses actuacions musicals i culturals. La jornada posarà en pràctica totes les mesures preventives d’aquest època de coronavirus com, a banda de les mascaretes i la distància física entre els assistents, la desinfecció dels serveis i el control d’aforament. Per accedir, per exemple, caldrà una reserva prèvia que serà gratuïta o bé constarà d’un donatiu a la Caixa de Solidaritat de les xarxes de suport de Nou Barris.

L’acte d’avui obre el camí als esdeveniments que tindran lloc al pati aquest juliol, com la dotzena de concerts que portarà el Festival de Blues entre l’1 i el 12 de juliol. Seran concerts de petit format amb aforament per a 200 persones en seients assignats i, per primer cop a la història del festival, amb entrades a 5 euros de venda anticipada, ja que per motius sanitaris no es pot obrir l’espai gratuïtament al públic per evitar aglomeracions i no es pot vendre a taquilla.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies