Fabra i Puig es tallarà al trànsit un cap de setmana al mes a partir de la tardor

Els carrers de Pablo Iglesias i Cubelles continuara tancant diariàment al trànsit de 9 a 21h

Durant els mesos de la crisi sanitària per la covid-19, l’Ajuntament ha tallat alguns dels carrers com a espai d’oci i la pràctica esportiva del veïnat. En el cas de Nou Barris comptàvem fins a sis carrers amb talls diaris (Cubelles, Pablo Iglesias, Vidal i Guasch, Simancas, Casals i Cuberó i Font d’en Canyelles) o de cap de setmana. L’eix més important és el de Fabra i Puig – Onze de Setembre, des del carrer Tajo (Nou Barris), al carrer Segre (Sant Andreu). L’Ajuntament ha anunciat que aquest tall es continuarà fent els caps de setmana, tot i que tan sols un cop la mes, a partir de la tardor. Serà de 9 a 21h, com fins ara, tot guanyant un gran espai de 2,8 km lineals i 72.800 m2 de superfície lliure de la circulació de vehicles.

També es consolidaran els talls en dos carrers: els de Cubelles i Pablo Iglesias. Al llarg de les properes setmanes està previst d’instal·lar-hi senyalització vertical i horitzontal de prohibició del trànsit rodat, excepte l’accés als aparcaments i el pas de vehicles de serveis, que estarà permès .

En paral·lel, es crearà un carril bus d’entrada a la ciutat a l’avinguda Meridiana, que permetrà una incorporació directa a l’estació d’autobusos de Sant Andreu Arenal per reduir els recorreguts innecessaris per arribar a l’estació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies