Comença la reserva d’entrades per als concerts a L’Estiu, al Pati!

L’Ajuntament activa avui a les 18h el tràmit al web del festival

El Pati de la Seu del Districte recupera els concerts i actes del cicle l’Estiu al Pati! del 12 al 26 de juliol. Però com a la resta d’espectacles programats, cal una reserva prèvia d’entrades, encara que siguin gratuïtes. Per a tal fi s’activa avui a les 18h el tràmit al web específic del festival. Les condicions de reserva preveuen que cada persona en pugui adquirir un màxim de cinc, de manera que si es vol seure junta amb altres coneguts, cal arribar alhora i el més aviat possible. Els assistents hauran de complir amb tota una sèrie de requeriments de prevenció i seguretat, com portar mascareta i mantenir les distàncies.

Pel que fa als espectacles en si, trobareu un programa que  comença amb el darrer dels concerts del festival de Blues, amb Lluís Coloma Trio el dia 12 de juliol.  El cap de setmana següent, el 18 i 19 de juliol, tindrà lloc la tercera edició del  Festival de Flamenc R(OLES) una finestra oberta al flamenc més innovador, feminista i queer, amb un cartell amb Jesús Carmona. Laura Marchal, Toni Abellán, Frederico Vannini;  Jordi Fornells i Mario Mas.
El tercer cap de setmana (24 i 25 de juliol) està reservat per al Say it Loud al Pati (I), amb els concerts de diferents estils com els de Meritxell Neddermann; Tarquim; The Bop Collective; i Queralt Lahoz. I el cicle acaba el 26 de juliol, també en el marc del Say it Loud al Pati, amb el circ de la cia. La Mano Jueves, que porta  l’espectacle “Ricky, el profesor de tenis”.

Podeu consultar la programació detallada, així com la programació en format accesible per a persones cegues.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies