Els espectacles tornen a l’Ateneu Popular 9 Barris

Tres mesos després la plaça Trobada acull un Cabaret de Circ molt especial

El circ torna a Nou Barris amb un Cabaret de Circ de l’Ateneu Popular de 9 Barris a la plaça Trobada. L’Ateneu ha preparat un espectacle molt especial amb: TIK-TAK (trapezi fix i malabars), Colectivo Ameno i Danilo Facelli (humor i poesia), Léa Legrand (bola equilibri), Kerol (malabars i beatbox), Circ Pistolet (acrobàcia, equilibri acrobàtic i bàscula). Amb la col·laboració de Desastrossus Cirkus i Saltoka, i la presentació de Ricky el professor de tenis.

L’espectacle comptarà amb totes les mesures de seguretat, per aquest motiu es demana l’ús de la mascareta. Les entrades online estan ja exhaurides i el públic podrà entrar seguint l’ordre d’arribada.  L’espectacle és gratuït però es pot col·laborar aportant productes d’higiene o aliments per a la xarxa de suport de les Roquetes.

Aquest serà un cabaret especial perquè es convidarà a les companyes del Servei d’Atenció Primària (SAP) Muntanya per a defensar un pilar bàsic, la sanitat pública. I també serà l’últim espectacle d’aquesta estranya temporada que de ben segur recordarem.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies