Lluís Coloma Trio dona el tret de sortida del festival L’Estiu, al Pati!

L’espectacle és també l’últim concert del 18è Festival de Blues de Barcelona

L’Estiu, al Pati! arrenca amb la darrera actuació del 18è Festival de Blues de Barcelona, un dels plats forts de l’edició d’enguany. Parlem de Lluís Coloma Trio, un grup més que consolidat i que, amb un directe insuperable, són capaços de crear una atmosfera màgica de principi a fi, convertint cada actuació en una experiència única i inoblidable.

La gran tècnica i virtuosisme de Lluís Coloma fa d’ell un dels màxims exponents mundials del blues i el Boogie Woogie. Molt ben acompanyat, ofereix una música personal i un repertori que, unint tradició i originalitat, fusiona de manera natural i innovadora la música de Nova Orleans, el Rhythm & Blues, el Boogie Woogie, el Rock o el Blues.

Els seus espectacles són intensos i plens d’energia, un desbordament d’entusiasme que transporta el públic a viatges apassionants a través dels ritmes frenètics i trepidants dels músics, i de la passió i el sentiment de la interpretació de Coloma, que viu cadascun dels seus concerts com un acte total.

Recordeu que per accedir als espectacles de L’Estiu, al Pati!, cal haver reservat prèviament l’entrada. A més, tingueu present també que s’han adoptat una sèrie de mesures de seguretat sanitària per la covid-19.:

  • L’aforament i la disposició del seients compleixen les distàncies de seguretat requerides.
  •  L’accés i el desallotjament dels espais s’ha de fer de manera esglaonada i sota control del personal d’acomodació per garantir la distància de seguretat.
  • La reserva és per a tota la sessió d’un dia.
  • Cal mantenir una distància de seguretat de 1,5 m al pati i a les cues per entrar i sortir i per accedir als lavabos i al bar.
  • L’accés i la sortida s’han de fer amb mascareta. Durant els espectacles no és obligatòria sempre que es mantingui la distància de 1,5 m.
  • Es desinfecten periòdicament els lavabos i diàriament pati i escenari.
  • Si penses que pots tenir símptomes de covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat, queda’t a casa.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies