Plenari semipresencial de Nou Barris

La sessió, la primera per al nou regidor del districte, tindrà un aforament de 40 persones 

Avui a les 18h la sala de plens de la Seu del Districte acollirà de nou un plenari. Serà el primer des del desembre, ja que l’anterior es va fer per streaming. També serà el primer per al nou regidor de Nou Barris, Xavier Marcé, que es va incorporar al càrrec fa un mes en substitució de Marga Mari-Klose, qui ha deixat els càrrecs per malaltia.

La Covid-19 imposa de nou les seves normes, de manera que a la sala només hi podran accedir 40 persones de públic. Les persones interessades han de reservar lloc a través del web. A l’apartat en què us demana “Què vol fer”, trieu l’opció d’assistir presencialment al Consell Plenari. Les peticions s’atendran per rigorós ordre d’inscripció fins a arribar al màxim de 40 persones. Cal remarcar que és obligatori  dur mascareta.

Si no aconseguiu una de les 40 places, podeu seguir el desenvolupament de la sessió a través del canal Youtube de l’Ajuntament.

Pel que fa a l’ordre del dia, es parlarà sobre com s’afronta l’estiu i aquesta època marcada per la Covid-19. A més, a la part decissòria es planteja regular urbanísticament els espais escolars i docents del parc de Pla de Fornells, just a tocar amb l’escola Antaviana. A partir d’aquí començaran els precs i proposicions dels diversos grups i dels veïns i veïnes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies