Un pla de neteja d’estiu per als carrers de Nou Barris amb noves brigades

40 persones dels plans ocupacionals s’afegeixen també als barris de les Roquetes i la Zona Nord

Les condicions de neteja als carrers de Nou Barris després del confinament són molt deficients segons van constatar molts veïns de manera telemàtica i presencial a l’audiència pública de Nou Barris. El mateix regidor del districte, Xavier Marcé, va admetre que les mesures de contingència en els serveis públics de neteja han fet que els carrers no estiguin en òptimes condicions. És per això que va anunciar un pla de neteja per aquest estiu que recuperar uns nivells òptims. Aquest juliol ja s’han incorporat dues brigades a les tardes per al servei de neteja dels espais verds, també un equip de tarda neteja els contenidors i dues brigades més polivalents treballen al matí i a la tarda.  A més, s’hi han incorporat 40 persones derivades del SOC i Barcelona Activa als plans ocupacionals de la Zona Nord (24 persones) i les Roquetes (16 persones). Aquests s’encarregaran de fer tasques de neteja i desbrossament manual en aquests barris de muntanya. “És indiscutiblement una qüestió que m’inquieta i crec que ens ha d’inquietar a tots, el districte no està en les condicions adequades de neteja- va afirmar Xavier Marcé, regidor de Nou Barris. -És cert que hi ha una part que podem atribuir a la retallada de serveis en funció del procés de confinament, però també és veritat que això s’ha de recuperar ràpidament i de manera eficient, i amb credibilitat social perquè no està en les condicions adequades.”

El regidor de Nou Barris va insistir també en la necessitat de promoure també discursos per a un millor civisme en els carrers. La complicitat veïnal és clau per mantenir unes bones condicions de neteja en l’espai públic.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies