Dubtes, anul·lacions i reprogramacions a causa de la Covid-19

Es recomana confirmar la celebració dels espectacles, tallers i activitats programats per a aquests dies

L’anunci divendres de noves mesures restrictives per tal de controlar els contagis de la Covid-19 ha provocat una allau de dubtes entre tots aquells que organitzen o pensen assistir a les diverses activitats que s’han agendat aquests dies. Per aquesta raó, es recomana contactar o confirmar a través de xarxes socials i webs que continuen en peu els concerts, tallers, cursos o espectacles programats en cicles com l’Operación Solete, els actes del Centre Cívic Torre Llobeta, les trobades familiars d’Ubuntu o els tallers del centre cívic Zona Nord.

Ara per ara hi ha hagut diversitat de reaccions. Algunes entitats han decidit anul·lar els actes, com ara l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris, que ja no farà cap de les activitats previstes aquest mes, o el Casal de Barri de la Prosperitat, que ha suspès un concert. Tampoc hi haurà fireta de Sant Jordi dijous, i la Comissió del Centenari de la Prosperitat postposa la presentació del llibre sobre la història del barri.

D’altra banda també hi ha hagut actes que continuaran endavant, tot garantint les mesures de seguretat i prevenció adients a la situació que vivim. Un exemple és la programació de L’Estiu al Pati. Avui, si no hi ha cap contraordre, el bailaor Jesús Carmona portarà la seva força, velocitat i tècnica a l’escenari del Festival de Flamenc R(OLES), a la Seu del Districte.

I entremig, també hi ha hagut qui s’ha decantat per una decidió intermitja i ha anul·lat l’activitat amb la intenció de reprogramar-la més endavant. És el cas de les activitats ‘El Rec es mou’, que es duien a terme al rec Comtal. Els organitzadors han anunciat que pagaran els monitors però que les activitats es reprendran quan sigui possible.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies