Recta final de la remodelació de la façana del Mercat de la Mercè

L’entrada principal es modernitza amb unes estructures de fusta en la línia de la resta d’accessos

La façana principal del Mercat de la Mercè llueix nua aquests dies. Els operaris han retirat tots els rètols informatius que cobrien les parets exteriors de l’equipament, les que donen al passeig de Fabra i Puig, i les han restaurat. Ara, començarà la darrera fase, la de recobrir de nou la façana, amb una estructura de lames de fusta que recorda les antigues persianes dels comerços i generen un petit porxo. Una estètica que ja és present als altres dos accessos.

La reforma vol millorar la visibilitat del mercat, protegir els vidres de la radiació solar i sobretot donar a l’equipament una nova imatge, molt més contemporània i més d’acord amb l’interior. Han emprat material natural, la fusta, en referència al producte fresc del mercat.

A banda de la reforma de la façana, es canvien els paviments i les portes d’accessos, així com la il·luminació de les zones d’entrada i sortida. El projecte té un pressupost total que supera els 240.000 euros.

Les obres no afecten l’activitat comercial habitual, tot i que ara per ara han anul·lat l’accés principal i cal fer servir els accessos laterals. Les tasques s’han aturat en dues ocasions: al Nadal, per no perjudicar-ne les compres, i per la covid-19. En principi, al setembre el mercat haurà enllestit totes les reformes exteriors.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies