Una exposició virtual sobre la Covid-19 a Can Basté

La fotoperiodista Lorena Sopena va donar visibilitat a la vida confinada a Nou Barris

La veïna i activista noubarrienca Lorena Sopena exposa en els murs virtuals de Can Basté un recull d’algunes de les moltes fotografies que ha fet en les darreres setmanes, per immortalitzar escenes i escenaris inèdits que vam viure durant el confinament. “Aquesta crisi ens ha deixat, i entenc que ens seguirà deixant, imatges tant icòniques com surrealistes; de les primeres mascaretes pel carrer, als mossos d’esquadra repartint mascaretes al metro, una realitat que sense esperar-ho se’ns va alterar, i ha canviat per complet els nostres paràmetres de vida i estabilitat”, reflexiona la fotoperiodista.

Des que va començar la crisi de la Covid-19 i el confinament, Lorena Sopena ha dut sempre al damunt la seva càmera de fotos. Ha recorregut gran part de Barcelona buscant imatges per capturar, que fossin il·lustratives de la situació, i gran part d’aquesta feina l’ha dedicada a Nou Barris. Ha fotografiat des de la tasca de la Xarxa de Suport del 3VR i de la Xarxa de Teixidores de Nou Barris fins a les treballadores dels mercats del districte, passant per col·lectius més vulnerables com ara les persones sense llar que viuen acampades al districte, per manca d’alternatives.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies