Un nou pont sobre les vies de tren a l’avinguda Puig de Jorba

El pas millorarà la connexió entre Vallbona i Ciutat Meridiana per a vehicles i vianants

Al gener es van iniciar les obres d’ampliació del pont d’Adif de l’avinguda Puig de Jorba, al barri de Vallbona. Unes obres que havien d’acabar aquest juliol, però que amb la crisi sanitària es van haver d’aturar. Fa unes setmanes els operaris van  reprendre els treballs per ampliar el pas perquè hi puguin circular adequadament tant vehicles com vianants. L’actual pont creua les vies del tren a l’avinguda de Puig de Jorba entre el passeig de la Pineda i el Torrent de Tapioles. L’antic pas tenia una amplada de 4,70m amb un únic carril de circulació d’entrada a la part alta de Vallbona des de Ciutat Meridiana, compartit amb els vianants. Les obres han afegit una estructura adossada al pont de 2,50m d’amplada per als vianants.

Ja s’ha efectuat la demolició de l’antic pas i les tasques es centren ara en l’execució de murs de contenció i la modificació del traçat a l’extrem del pont a l’avinguda Puig de Jorba amb el Torrent de Tapioles. Posteriorment es renovarà també la xarxa d’enllumenat i s’hi instal·larà un nova xarxa de sanejament i una xarxa de telecomunicacions.

El nou pont de pas sobre les vies del ferrocarril s’inclou dins el Pla de millores de la mobilitat al barri de Vallbona. Amb un pressupost d’un milió d’euros compta també amb mesures de contractació pública sostenible.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies