Els Serveis Socials de Nou Barris atenen més de 16.000 persones des de l’esclat de la Covid-19

L’Ajuntament anuncia 600.000 euros d’ajudes a entitats i xarxes de suport

Aquesta setmana l’Ajuntament ha fet públiques les xifres d’usuaris atesos per Serveis Socials ens els darrers mesos, coincidint amb l’emergència provocada per la Covid-19. En total a Barcelona 44.463 persones han sol·licitat ajuda per cobrir necessitats bàsiques d’alimentació i habitatge, de les quals 16.365 són veïns i veïnes de Nou Barris. Les dades globals de Barcelona suposarien que en aquests mesos s’han adreçat a les oficines de Serveis Socials la meitat de persones ateses en tot l’any 2019, i d’elles, el 20% no havien necessitat atenció als Serveis Socials en el darrer any o mai abans. Tanmateix, seguint les mateixes fonts municipals, el temps d’espera per ser atès s’hauria reduït de 18 dies a 6 respecte a l’any passat.

L’increment de la demanda de prestacions ha vingut acompanyada d’un augment de les inversions. Els Serveis Socials municipals han atorgat entre març i juny 18.760 ajudes d’emergència, per un valor d’uns 8 milions d’euros, més del doble que en els mateixos quatre mesos del 2019, en què es van atorgar 7.559 ajudes per valor de 3,9 milions d’euros.

També s’ha reforçat el repartiment d’àpats des dels diferents serveis d’alimentació que hi ha a la ciutat, que a hores d’ara segueixen sent un 88% més dels que hi havia abans de la pandèmia, un total de 7.171 àpats enfront dels 3.810 inicials.

Aquestes xifres venen acompanyades de l’anunci de l’Ajuntament d’atorgar ajudes de 600.000 euros a 57 entitats socials de barri i xarxes de suport veïnal que han mantingut en funcionament dispositius extraordinaris d’alimentació durant la pandèmia. Es distribuiran en quantitats que van dels 2.000 als 15.000 euros. En el cas de Nou Barris aquestes ajudes aniran destinades a entitats com l’Associació Bidó de Nou Barris, la Fundació Pare Manel, La Indomable i la Xarxa de Suport Roquetes.

Malgrat les xifres de persones ateses a Serveis Socials, des d’algunes entitats veïnals i xarxes de suport es continua demanant que es reobrin físicament les oficines que encara no ho han fet. Afirmen que hi ha sectors de la població que tenen problemes per accedir a Serveis Socials de forma telemàtica o telefònica, ja sigui per problemes de saturació de les línies, per manca de connexió a internet o per falta de coneixements telemàtics. L’Ajuntament, l’AV Ciutat Meridiana i la xarxa de la Prosperitat han obert alguns punts de suport telemàtic per ajudar a aquestes persones. Tot i això, els moviments veïnals reclamen l’atenció presencial a totes les oficines de Serveis Socials del districte.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies