El BTV Notícies 73 se’n va de vacances

Un agost per no abaixar la guàrdia davant la Covid-19

L’equip de Nou Barris TV, junt amb la resta de professionals que fem possible l’informatiu més local de betevé, el BTV Notícies 73, tanquem avui una temporada ben diferent, que va quedar interrompuda durant tres mesos i mig, en què l’actualitat, el confinament i els plans de contingència van alterar la programació habitual de betevé. La desescalada ens va permetre recuperar el BTV73, per explicar-vos les novetats i l’actualitat dels barris. Una tornada al carrer acompanyades de mascaretes, fundes per al micròfon i gel hidroalcohòlic. Ha estat una forma diferent de gravar i entrevistar-vos, però que ens ha omplert i reconfortat molt, després de tantes setmanes allunyades de places i equipaments. Ara, però, com cada agost, l’informatiu es pren un descans per tornar, si tot va bé, al setembre.

Cuideu-vos molt per tenir cura al mateix temps de la resta. Mantingueu la distància, poseu-vos –i bé- la mascareta i renteu-vos les mans tants cops com faci falta per evitar contagis.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies