Nou Barris estrena la primera àrea verda d’aparcament del districte

L’Ajuntament amplia la Zona 26 amb 405 noves places a Vilapicina i la Torre Llobeta

La primera àrea verda d’aparcament de Nou Barris acaba d’entrar en funcionament amb 405 noves places de la Zona 26. S’ubiquen al barri de Vilapicina i la Torre Llobeta, concretament entre el carrer de la Riera d’Horta, carrer d’Arnau d’Oms, passeig de Fabra i Puig i avinguda Meridiana.

Les places s’han identificat amb pintura verda aquest estiu. Amb l’objectiu de prioritzar l’estacionament de les persones residents, els vehicles dels no residents a la Zona 26 només podran estacionar un màxim de dues hores dins de l’horari de regulació que indiqui el senyal vertical corresponent.

Totes les persones que visquin als carrers en qüestió, i que siguin titulars d’un vehicle registrat al seu domicili, podran gaudir de la possibilitat d’aparcar com a resident de la Zona 26. Podran estacionar també a la Zona 26 els veïns inclosos dins l’anomenada “Zona de desbordament”, tot i que en els seus carrers no s’hi hagi regulat l’estacionament ni se n’hi hagin pintat places.

¡A més, es crearan 6 noves places d’àrea Blava, 76 noves places de Moto, i 17 noves places d’àrea de Distribució Urbana de Mercaderies (DUM)

Per obtenir els tiquets d’estacionament a la calçada com a resident, es recomana utilitzar l’aplicació mòbil gratuïta ONaparcar residents. Amb aquesta aplicació es poden obtenir tiquets des d’un dia i, com a màxim, fins a final d’any. En ser un tiquet digital, pot ser comprovat de forma segura i en temps real pel dispositiu del vigilant i, per tant, no és necessari utilitzar el parquímetre ni col·locar cap distintiu ni tiquet al vehicle.

D’altra banda, per obtenir els tiquets d’estacionament a la calçada com a no resident, es recomana utilitzar l’aplicació mòbil SMOU. Aquesta aplicació permet pagar la rotació a les places Blaves i Verdes de forma digital i obtenint un tiquet digital que permet ser comprovat de forma segura i en temps real pel dispositiu del vigilant i, per tant, tampoc no cal utilitzar el parquímetre ni col·locar cap tiquet al vehicle.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies