L’Ajuntament amplia el servei gratuït d’odontologia per a persones vulnerables

El nou equipament bucodental s’ubica a la plaça dels Eucaliptus, al barri de Torre Baró 

Des de l’inici del servei, a la tardor del 2018, el servei gratuït d’odonotologia municipal ha atès 1.600 persones derivades dels serveis socials de l’Ajuntament.  S’hi han practicat 3.200 obturacions, 1.500 higienes dentals, 1.000 pròtesis i 300 endodòncies.

El 53% de les persones que han visitat el servei són dones i el 18% provenien de Nou Barris, per aquest motiu l’obertura d’un nou local en aquest districte permet ampliar amb més proximitat el servei que ja es donava a les instal·lacions del carrer de Viladomat, 127.

El nou local d’atenció bucodental s’ubica al barri de Torre Baró amb l’objectiu de ser un servei de proximitat per al districte. Situat a la plaça dels Eucaliptus, el local forma part d’un edifici que el consistori havia cedit l’any 2013 a la Universitat de Barcelona, que l’havia fet funcionar com a clínica solidària els anys 2018 i 2019.

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies