Queixes pel servei de bus de barri a la Zona Nord amb vehicles alternatius

Els veïns denuncien que Sagalés ha utilitzat aquesta setmana una furgoneta per substituir un bus avariat

Fa temps que el veïnat de la Zona Nord reclama millores en el servei de les quatre línies del bus de barri (80, 81, 82 i 83), operades per l’empresa Sagalés. Són línies que han de superar els desnivells dels barris, la qual cosa provoca avaries freqüents en uns vehicles que els veïns consideren que no tenen el manteniment adient. Aquesta setmana denuncien que l’empresa ha substituït un dels autobusos avariats per una furgoneta, tal com es pot veure en la fotografia realitzada i difosa per Mikel Martínez a les xarxes socials. Aquest veí, que habitualment fa un seguiment estret al transport públic del barri, assegura amb més fotografies que no és la primera vegada que es dona el cas que el servei es fa amb vehicles que no pertanyen a la flota habitual. Un fet que lamenta en considerar que les mesures de seguretat i de benestar no són les mateixes, sobretot en temps de Covid.

Fa molts anys que des de la Zona Nord, les Roquetes i els mateixos conductors reclamen que aquestes línies siguin subrogades per TMB, per tal de ser equiparats a la resta de transport públic de la ciutat. De moment, però, el conveni s’ha anat prorrogant. Es va fer fins i tot una vaga amb la qual es van aconseguir algunes millores. Tanmateix, l’aposta veïnal continua sent la municipalització del servei per comptar amb autobusos de substitució en condicions i que el funcionament de les línies estigui assegurat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies