Obertes les inscripcions d’activitats de lleure per a persones amb discapacitat

El servei “Temps per a tu” promou la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies

“Temps per a tu” ofereix activitats lúdiques i jocs adaptats a les diferents edats. Les activitats es planifiquen tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants. I són dutes a terme per professionals d’entitats que treballen en l’àmbit del lleure per a persones amb discapacitat. Aquest servei l’ofereix l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i dels districtes de la ciutat.

El període d’inscripció al programa “Temps per a tu” és de l’1 al 16 de setembre. Podeu consultar com fer el tràmit de sol·licitud i els dies, els horaris i els espais de les activitats segons la franja d’edat de la persona amb discapacitat que hi vol participar:

Petita infància amb discapacitat. D’1 a 3 anys.
Infants i adolescents amb discapacitat. De 4 a 17 anys.
Joves i persones adultes amb discapacitat. A partir de 18 anys.

L’adreça de contacte del servei és tempsperatu@bcn.cat

Les activitats s’adaptaran a la situació de la covid-19 d’acord amb les recomanacions que indiquin les autoritats competents en cada moment.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies