Pare Manel, una figura única però humana per sobre de tot

Familiars, amics i veïns de Nou Barris lamenten la pèrdua de Manel Pousa 

“El cel del Manel Pousa és el cel dels carrers i places de Verdum- Roquetes, de les confidències a barres de bar, de somriures als passadissos de les presons, de crits de canalla als patis, de passejades silencioses per la platja, de bromes arreu…”. Amb aquestes paraules el recordava la gran família que ha deixat, en un comunicat de la Fundació Pare Manel.  Dimecres ens va deixar “una persona única, però huma per sobre de tot”.

Nascut a Andalusia fa 75 anys, Manel Pousa era fill de barcelonins i es va ordenar capellà a la parròquia de Sant Josep Oriol l’any 1975. Des de llavors, la seva tasca es va arrelar molt a la Trinitat Vella, Verdum i les Roquetes i va destacar pel seu treball de carrer amb els presos.

L’any 2004 va crear la Fundació Pare Manel amb l’objectiu de treballar amb persones que es troben en situació de vulnerabilitat.  A Nou Barris el Pare Manel era una de les persones més conegudes entre els veïns i les entitats del districte. La seva mirada cap als més vulnerables i l’objectiu de fer cada dia un món millor ha impregnat a tota una gran família que deixa a la terra.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies