Acte de commemoració de la Diada a Nou Barris amb mesures Covid-19

El pati de la Seu del Districte acull avui els parlaments i concerts amb inscripció prèvia

Com és habitual des de fa alguns anys, Nou Barris commemora la Diada el primer cap de setmana després de l’11 de setembre, de la mà de la Fundació Procat i el Centre Cultural Els Propis amb la col·laboració del Districte. L’acte consistirà en els tradicionals parlaments i concerts de cant coral i música de banda i tindrà lloc al pati de la Seu del Districte. A causa de la situació sanitària que vivim, s’han pres totes les mesures de seguretat per garantir la seguretat de la jornada. Per aquesta raó, l’accés al pati tindrà lloc a partir de les 17.30h de manera esglaonada i amb reserva prèvia. A més, a l’entrada s’oferirà gel hidroalcohòlic i es prendrà la temperatura, l’accés i el desallotjament seran per portes diferents, i serà obligatori l’ús de mascareta.

Les reserves es poden realitzar enviant nom, cognoms, DNI i telèfon a qualsevol d’aquestes dues adreces:

elspropis@gmail.com

fundacioprocat@gmail.com

El programa, que podeu consultar en un format accessible per a persones amb discapacitat visual usuàries de lectors de pantalla, compta amb tres parts i un repertori ampli i divers. La primera serà l’espectacle de música tradicional MúsXXL, amb maridatge de gralles, vents i percussió. La segona, el concert de la Banda Simfònica Roquetes Nou Barris de Barcelona de l’Agrupació Sardanista l’Ideal  d’en Clavé de les Roquetes. I la tercera, un final conjunt amb la col·laboració de la Societat Coral L’Ideal d’en Clavé i la Coral Canticòrum interpretant el Cant de la Senyera i Els Segadors. A més, hi haurà un final a càrrec del Grup de Foc de Nou Barris.

El programa que adjuntem amb aquesta notícia està realitzat en un format accessible per a persones amb discapacitat visual usuàries de lectors de pantalla, amb la voluntat de fer encara més inclusiva aquesta celebració.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies