Renovada l’àrea de gossos del Parc Central

L’espai ha ampliat gairebé ha duplicat la superfície i disposa de noves instal·lacions

Les obres han ampliat l’àrea de gossos del Parc Central de Nou Barris des dels prop de 380 m2 que tenia fins als 631 m2. Però els animals no només han guanyat espai, sinó també serveis. El recinte va estrenar aquest estiu nova pavimentació, un nou abeurador adaptat als gossos i dos recol·lectors d’orina a prop dels accessos perquè els animals els facin servir abans d’entrar a l’àrea i evitar així males olors. L’espai s’encercla amb una tanca segura, amb més de metro i mig d’altura, que s’envoltarà de vegetació. Precisament una de les queixes que hi havia respecte al recinte anterior, era que els gossos s’escapaven perquè les tanques eren baixetes. A més, s’hi ha inclòs bancs per a les persones que acompanyen els gossos.
La finalització de les obres estava prevista per a finals d’abril, però la crisi sanitària va retardar l’obertura de l’espai fins a l’estiu.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies