El Casal de Barri de la Prosperitat trasllada l’activitat per obres

L’equipament millora la sonoritat i el servei de bar de la sala d’oci

El Casal de Barri de la Prosperitat engega el curs amb l’equipament de la plaça Àngel Pestanya tancat per obres. L’activitat del casal s’ha reubicat en altres tres espais: la seu de l’AV Prosperitat, la parròquia de Santa Engràcia i l’Institut Sant Andreu. Mentrestant, es renova la sala d’oci per millorar-ne la sonoritat i els subministraments i servei de bar.

Les obres s’allargaran, en principi, fins al Nadal. En aquest temps s’instal·larà a la sala d’oci un sostre nou que amorteixi el so. “En aquesta sala es fan concerts i altres activitats i els músics i tècnics ens deien que la sonorització era molt dolenta. – explica Arturo Figueroa, coordinador del Casal de Barri  – Per això havíem demanat les obres”.  A més, es millorarà la zona del bar amb una nova barra i es renovarà la maquinària que ja estava obsoleta. Per fer-ho, els operaris han hagut de treure una part del fals sostre.

Mentre durin les obres, l’oficina i les activitats s’han traslladat a altres espais propers. L’oficina del Casal de Barri s’ha situat al local de l’AV de la Prosperitat, on també s’han traslladat algunes de les activitats. “Hem reduït l’oferta i les places, perquè els nous protocols limiten l’aforament – explica Pedro Cervera, dinamitzador del Casal de Barri de la Prosperitat – Alguns dels tallers ja els fèiem l’any passat a l’associació de veïns. Les activitats de salut, ioga, gimnàstica i hipopressius els farem a la parròquia de Santa Engràcia, que ens deixen una sala gran amb bona ventilació. Les de la tarda les farem a l’Institut Sant Andreu, que ens deixa la seva sala d’actes”.

En els darrers mesos el Casal de Barri de la Prosperitat també ha fet de punt d’informació i suport telemàtic per la xarxa de la Prosperitat. Aquesta tasca continua fent-se a les oficines de l’associació de veïns. Tanmateix, per manca d’espai suficient, intentaran derivar-ne una part cap als punts instal·lats per l’Ajuntament.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies