Reobre l’OAC de la Zona Nord

Per qüestions de prevenció, cal demanar-ne cita prèvia  

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de la Zona Nord ha tornat a obrir aquesta setmana amb un horari de 9 a 14h. Això sí, amb servei únicament amb cita prèvia a través del telèfon gratuït 010 o del web. L’oficina s’ha adaptat a les mesures de prevenció contra la covid-19 per dur a terme tots els tràmits que aquesta oficina en particular ofereix. S’han instal·lat mampares als punts d’atenció i s’ha definit l’aforament i el circuit dins l’espai. El servei era molt esperat, com ho demostra que un cop oberta l’agenda de visites, es van esgotar les cites prèvies per a les dues primeres setmanes. De moment el quiosc per fer tràmits es manté fora de servei per prevenció, perquè no es pot garantir la desinfecció del teclat i la pantalla tàctil al llarg de la jornada.

Aquesta oficina dona servei als barris de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona. Funciona com una extensió de   l’OAC central ubicada a la Seu del Districte de Nou Barris, per tal de facilitar al veïnat dels tres barris de la Zona Nord l’accés als tràmits municipals.

L’equipament també acull les antenes de l’Oficina d’Habitatge i el Punt d’Assessorament Energètic que de moment romanen tancades, en espera de data de reobertura.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies